Mor og baby i sengen

2 ideer til kalendergaverne til en nybagt mor

Det er altid godt at være på forkant med gaverne. Specielt når det handler om at skulle sammensætte kalendergaver, er forberedelserne en vigtig del af den proces, det er at give gaverne.

Derfor er det måske på tide for dig at begynde at overveje, hvilke gaver du skal give til hende, der lige er blevet mor, eller som bliver det umiddelbart inden december.

Der findes masser af brugbare og sjove gaver, som nybagte mødre af enhver udformning vil blive enormt glade for, men det er ikke altid at intuitionen slår til, hvis altså man står uden inspiration fra forskellige kilder.

Derfor kan du læse med i denne artikel for at få nogle gode ideer til kalendergaver til en nybagt mor.

Gaver til den lille

Som nybagt mor er der sjældent plads til så meget andet at tage sig til end den lille. Derfor er det en rigtig god ide at give moderen gaver, der aflaster hendes arbejde eller økonomi i forbindelse med alle de udgifter, der er forbundet med at få en lille ny.

Eksempelvis kunne du give moderen bamser eller legetøj, som kan holde den lille beskæftiget, så moderen får mere tid til sig selv under barslen.

Et andet forslag kunne være, at du gav den nybagte mor noget børnetøj, som hun alligevel selv skulle bruge penge på. Hvis du selv er i en situation, hvor du helst vil spare kan det endda være, at du har noget gammelt, aflagt børnetøj fra dengang dine egne børn var små, som den lille ny kunne blive glad for.

Det samme princip med at give varer, du selv har haft gavn af videre, gør sig også gældende for legetøj. Du kan finde en masse gode produkter til børn fra LUXKIDZ.

Underholdning

Nybagte mødre har tit brug for en intellektuel beskæftigelse under barselsperioden, så det hele ikke går op i barneskrig og babymad. Det er derfor en rigtig god ide, at give moderen noget, hun selv kan hygge sig med, når babyen eksempelvis sover.

Gode eksempler på intellektuel underholdning kunne være bøger, hvis hun kan lide at læse eller måske noget strikkeudstyr, så hun samtidig kan producere nyt, varmt og lækkert tøj til den lille ny.

Det er vigtigt at tage moderens foretrukne beskæftigelser med i dine overvejelser, så den gave, du giver, er noget, du ved, hun vil have lyst til at give sig til.

Find flere ideer til kalendergaverne eller en færdig pakkekalender til hende her.