Kaffe i kaffekop

5 oplagte gaver til hende, som elsker kaffe

Hvis du har besluttet dig for at lave en pakkekalender til kvinden i dit liv, skal du finde de rigtige gaver. Det kan være en svær opgave, hvis du ikke bare vil fylde den med chokolader og andre småting. Her følger en oversigt over 5 oplagte kalendergaver til hende, der bare ikke kan få nok af kaffe.

Julen nærmer sig, og du har besluttet dig for at sammensætte en pakkekalender til kvinden i dit liv. Men hvad skal den egentlig indeholde, og hvordan finder du de helt rigtige produkter? Det kan være svært at vurdere, men herunder finder du en række forslag som kan pege dit i den rigtige retning.

#1: Kaffebønner

Det mest oplagt, du kan putte i pakkekalenderen, er kaffebønner. Du kan nemlig ikke lave en pakkekalender uden at købe kaffebønner, hvis den skal foræres til en kvinde, der elsker kaffe. Der er mange steder, hvor du kan købe kaffebønner, og du går aldrig galt, hvis du besøger den lokale vin- eller kaffehandler, som typisk har et stort udvalg.

#2: Selve kalenderen

Selvom selve kalenderen ikke er en del af gaven, så er det stadig vigtigt, at du gør dig umage med at lave den. Du kan enten vælge at lave den selv ved at pakke alle gaverne flot ind og lægge dem i en kurv med et nummer for hver pakke.

Du kan også vælge at købe én over nettet, hvis du vil have det lidt nemmere. Til gengæld bliver det langt fra så personligt, og en stor del af gaven er, at du har gjort dig umage, da det viser, at du holder af hende.

#3: Kaffekopper

Kaffe skal drikkes af en kaffekop, og det er derfor en oplagt gave til pakkekalenderen. Du kan eventuelt få fremstillet en kaffekop med et personligt motiv, som du kan forære hende den første december – så har hun noget af drikke af resten af måneden.

Du kan også vælge at købe et sæt af kaffekopper, hvis hun ikke er typen, som vil bryde sig om en personlig kaffekop med motiv. Det er dig, der kender hende bedst, så det er dig, der skal træffe valget, men ikke desto mindre vil en kaffekop være oplagt.

#4: Kaffekværn

En kaffekværn er et must-have, hvis du elsker kaffe. Den kan bruges til at kværne bønnerne, så de er friske og bevarer deres aroma og smag. Du kan få mange forskellige kaffekværne, men en manuel kaffekværn er holdbar, og så koster den ikke alverden. Du kan finde et overblik over forskellige manuelle kaffekværne her.

#5: Gavekort til hendes yndlingskaffebar

Hvis du vil forære hende en gave, som det ikke kun er hende selv, der får glæde af, kan du med fordel investere i et gavekort til hendes yndlingskaffebar – så kan du være heldig, at hun inviterer dig med på besøg. Ellers kan hun altid tage en veninde med.

Var ovenstående forslag ikke helt nok til at fylde gavekurven? Alle 24 gaver behøver ikke nødvendigvis at være noget, som relaterer sig til kaffe, da det kan være svært at finde. Du kan finde flere tips til at vælge de rigtige produkter til en gavekurv til hende her.