Forskellige kalendergaver

Forkæl din kæreste med en luksuriøs pakkekalender

Julen er en særlig tid for de fleste. En tid, hvor julestemningen sænker vores parader og gør os mere åbne og imødekommende overfor vores naboer og dem, vi møder i dagligdagen. Den søde juletid er også en god mulighed for at vise sin partner, hvor meget man holder af hende, og udtrykke sin taknemmelighed og kærlighed.

En pakkekalender er en oplagt måde at gøre det på. Hver dag i december kan hun åbne en lille gave, som viser, hvor godt du kender og værdsætter hende. 24 dage, hvor hun bliver mindet om din kærlighed og omsorg, kan være med til at gøre julen endnu mere magisk og mindeværdig.

Hvorfor give en pakkekalender?

December er en måned, hvor de fleste blot tæller dagene op til juleaften, hvor familien, julemaden og ikke mindst gaverne er det, man ser frem til.

En pakkekalender er en god idé, da den kan være med til at forstærke følelsen af forventning til selve juleaften, men også fordi det er en oplagt mulighed for at forkæle sin partner.

De små gaver i kalenderen kan i princippet være hvad som helst – det er kun fantasien, der sætter grænser, bare de er givet med omtanke, der viser, at du har lagt energi i at gøre hendes jul speciel.

Mangler du inspiration til pakkekalenderen?

Lad os bare være ærlige. Det er ikke alle mænd, som har den fornødne kreativitet og det romantiske indblik til at lave en pakkekalender, der kan få deres partners hjerte til at smelte.

Mænd er simple, og det er der ikke noget galt i, men når det kommer til at lave en luksuriøs pakkekalender til deres partner, så er der mange mænd, der godt kunne bruge en hjælpende hånd. Er du en af disse mænd, så vil vi gerne hjælpe dig godt på vej og har derfor fundet på tre forskellige idéer, du kan bruge til din partners pakkekalender.

Den nemme

Hvis man er blottet for kreativitet og romantik, så findes der en nem løsning, som de fleste kvinder vil sætte pris på.

Mange butikker har nemlig færdiglavede pakkekalendere, der indeholder forskellige produkter indenfor makeup, hudpleje eller andre små ting, der kan forkæle og forsøde hendes hverdag. Selvom hun vil sætte pris på at få denne type pakkekalender, så vinder man altså flere point ved at være kreativ selv.

Den kreative

De fleste kvinder elsker, at man har tænkt over sin gave, uanset om der er tale om fødselsdags- eller julegaver, herunder pakkekalendere.

Flip igennem fotoalbummet eller swipe igennem dine billeder på mobilen og find jeres største øjeblikke sammen. Få dem printet som køleskabsmagneter, nøgleringe eller i små billederammer. En hjemmelavet pakkekalender viser omsorg og omtanke og vil være et stort hit.

Den romantiske

Hvis man vil helt op på den romantiske klinge, er det en god idé at gå i tænkeboks. Drop casino.netbet.com/dk/ med gutterne, og brug i stedet pengene på en romantisk weekend for to i en af Europas storbyer eller en rejse sydpå.

Gem denne gave til juleaften, og brug i stedet pakkekalenderen til at droppe små hints, der leder op til den store gave. Det kan f.eks. være ved at give hende ting som solcreme, nye solbriller eller andet, som ikke afslører, hvad den endelige gave er, men i stedet giver små subtile hints. Det vil hun elske!

Se det mest populære inden for pakkekalender til hende og find de bedste tilbud.
Læs mere og sammenlign priser her!