Pige der er klædt ud som en havfrue

En havfruehale er enhver piges drøm

Mangler du inspiration til en gave til hende, så skal du ikke lede meget længere. Når pakkekalenderen skal pakkes, så kan du nemlig opfylde enhver piges drøm, ved at inkludere en havfruehale som en del af kalenderen.

Fortjener en af pigerne i dit liv et eventyr? Med en havfruehale kan hun få lov til at opleve følelsen af at være med i en eventyrfortælling. Giv datteren eller barnebarnet muligheden for at opleve svømning på en helt ny måde, eller overrask en kvinde, for det er ikke kun sjovt for børn og unge, de voksne kan også være med.

Lad hende svømme som en havfrue

I 1990 gled tegnefilmen Den Lille Havfrue ind i biograferne i Danmark, og siden har det været en elsket klassiker. Piger, store som små, har set på havfrueprinsessen Ariel med lys i øjnene, for hvem kunne ikke tænke sig at være et farverigt fabelvæsen, der svømmer i alle verdenshavene?

Havfruen er et fabelvæsen, som har optrådt i Danmarks historie siden 1500-tallet, og havfruerne har altid været portrætteret som stærke væsener med haler i smukke farver. Det gør, at det er svært som pige ikke at ønske at have en hale ligesom nogle af de utallige film og tv-referencer til væsenet, som stadig ses i dag. 

Ved at bruge en havfruehale kan hun få lov til at bevæge sig og svømme som en rigtig havfrue. Det kan være en leg i badekarret, hurtig svømning i svømmehallen eller i forbindelse med snorkling og dykning på ferien.

Uanset hvad bringer en havfruehale timevis af sjov, hvor hun blandt andet kan suse gennem vandet i høj fart eller komme dybt ned i vandet, når hun blot slår med halen. Hvis du er blevet interesseret i at give en smuk havfruehale, og hvis du gerne vil se, hvordan en sådan hale ser ud, så se her.

En trend for piger i alle aldre som er kommet for at blive

Det at svømme med en havfruehale er en trend, som særligt er blevet populært i de senere år, og det er en trend, som er kommet for at blive. For børnene er det en simpel måde at lære at bevæge sig i vandet på, men voksne kvinder kan også nyde godt af denne trend.

Det at svømme med en havfruehale er nemlig en unik måde at træne kroppen på. Med halen kan hun nemlig træne muskelgrupper i både ryg, mave og ben, og træningen med halen kan være med til at forbedre hendes evne til at svømme.

Dertil kan der gå mange timer med forskellige poseringer på stranden med den farvestrålende hale, og det kan give enestående billeder, som vil fungere vildt godt på de sociale medier.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!