Forskellige kalendergaver

Forkæl din kæreste, hver dag i december, med en pakkekalender

En pakkekalender er den oplagt måde at vise din kæreste, du holder af hende. Det er tidskrævende at sammensætte en pakkekalender, da du både skal finde alle gaverne, men du skal også pakke dem ind – og samtidig sørge for, at hun ikke opdager, at du er i gang med at lave en pakkekalender til hende.

Sådan finder du gaverne

Når du skal lave en pakkekalender, er der mange ting, du skal have styr på. Først og fremmest skal du finde 24 gaver, som du kan pakke ind – og det er alene i sig selv et forholdsvist tidskrævende projekt, som kræver tålmodighed.

Du kan derfor med fordel gå i gang i god tid, medmindre du vil købe alle gaverne på én og samme tid. Det kan være vanskeligt at finde tid til, hvis du ikke køber dem samtidig, da det er et hemmeligt projekt, som din kæreste helst ikke skal opdage, at du er i gang med.

Køb eventuelt gaverne over nettet

Hvis det godt må koste lidt at investere i gaverne, kan du eventuelt købe nogle af dem online, hvis du vil sikre dig, at hun ikke opdager, hvad du er i gang med. Du kan eksempelvis bestille bambus hovedpudebetræk og andre ting over nettet, så din kæreste ikke lugter lunten.

Vælger du denne fremgangsmåde, skal du naturligvis sørge for, at gaverne ikke bliver sendt hjem til den adresse, hvor din kæreste bor. Hvis I bor sammen, bør du derfor få dem sendt til din arbejdsplads eller eventuelt til en ven eller et familiemedlems adresse.

Sådan holder du pakkekalenderen hemmelig

En væsentlig del af pakkekalenderen er, at det ikke må blive opdaget. Derfor skal du finde ud af, hvordan du holder det hemmeligt, at du er i gang med at lave en pakkekalender. Hvis I bor sammen, kan du eventuelt sige, at du arbejder over en dag og så pakke den ind på arbejdspladsen.

Du kan også arrangere en aftale med en kammerat, hvor du kommer hjem til ham for at pakke gaven ind. Det kan være en oplagt måde at gemme den på, hvis du vil være sikker på, at din kæreste ikke opdager noget. Vælger du denne fremgangsmåde, skal du selvfølgelig sikre dig, at din kammerat ikke fortæller noget til din kæreste, så det ikke længere er en overraskelse.