4 kalendergaver

Kreative gaver til en pakkekalender

Når det kommer til pakkekalendere, er der mange muligheder for, hvordan man kan gøre dem personlige og unikke.

En pakkekalender behøver ikke altid at indeholde 24 lige store gaver – det kan også være en blanding af store og små ting.

Hvis du vil give en pakkekalender kan du finde på personlige gaver ud fra hvilke interesser personen har. Kreative gaver et altid en god og personlig idé – læs med og få inspiration til det.

Giv et unikt håndlavet smykke

Et unikt håndlavet smykke, af træperler, er en kreativ gave, der viser, at du har tænkt på personen, og har gjort noget ud af at finde en personlig gave. Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, men et smykke er altid et hit.

Smykker er personlige og kan bruges til at udtrykke ens stil. Derudover er det også en gave, som man kan have i mange år.

Et unikt håndlavet smykke vil være endnu mere personligt og vil vise, at du har lagt tid og energi i at lave en gave selv.

Giv ikke-materielle gaver, hvor I kan være kreative sammen

Når det kommer til gaver, så er der mange forskellige muligheder. Du kan enten give en fysisk gave, som typisk er noget materielt, eller også kan du give en oplevelse eller andet ikke-materielt. Dette behøver ikke nødvendigvis at være dyrere end en fysisk gave – og ofte vil det faktisk vise sig at være billigere.

Yderligere vil denne type gave også ofte blive husket længere tid end den fysiske gave – da I sammen har skabt minderne om jeres tid sammen.

Dette kan eksempelvis være i form af et kreativt projekt I laver sammen, eller måske I tager på tur sammen uden for byen og laver mad, male keramik eller se en teaterforestilling.

Lav din egen gavekurv

En gavekurv er en fin og unik måde at give en gave på. Du kan lave din egen gavekurv med unikke og kreative gaver, som du ved, at modtageren vil sætte pris på.

En gavekurv behøver ikke at være dyr for at være fin, og du kan sagtens lave en flot og personlig gavekurv selv. Du kan starte med at finde en flot kurv eller kasse, som du kan fylde med små gaver. Herefter kan du pynte din kurv med blomster eller andet pynt for at give den et personligt udtryk.

Der er altså mange måder at give kreative gaver på – det er kun fantasien der sætter grænser.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!