Kvinde i varmt tøj

Overrask din kæreste med en hjemmelavet pakkekalender

En pakkekalender er en oplagt mulighed for at vise din kæreste, at du holder af hende. Det kræver tid at finde de rigtige pakker og kreere pakkekalenderen – og det vil helt sikkert gøre hende glad.

Herunder finder du en række gode råd til, hvordan du laver en pakkekalender til hende.

Vi går koldere tider i møde, når det bliver efterår. Det betyder, at vi bruger mere tid indenfor, og generelt har vi en smule mere brug for at gøre det hele lidt hyggeligere. Alle kan have brug for at få forsødet livet en smule i løbet af de kolde vintermåneder.

En af måderne, hvorpå du kan gøre det, er ved at lave en pakkekalender til din kæreste. Det vil helt sikkert gøre din kæreste glad, fordi du har brugt tid på at finde 24 små gaver og pakket dem ind – helt uden, hun har lagt mærke til det.

Gaverne behøver ikke at koste alverden

Selvom det måske lyder uoverkommeligt at skulle finde 24 små gaver til din kæreste, så behøver det slet ikke at være så vanskeligt. Det er mere en sjov og sød lille ting, der skal være bag hver låge, hvorfor det ikke behøver at koste alverden.

I stedet kan du finde nogle små gaver, som ikke koster alverden, men som alligevel er med til at gøre dagen en smule bedre. Et par af gaverne må gerne koste lidt mere end de andre – eksempelvis dem, der skal åbnes til advent.

Husk en større gave til juleaften

Selvom du giver en pakkekalender med en masse små gaver, behøver det ikke at betyde, at der ikke også må være større gaver. Det kan eksempelvis være en stor gave, der gemmer sig bag lågen d. 24. december.

Her kan du enten vælge en større gaver, som stadig ikke sprænger budgettet, eller du kan gemme hendes egentlige julegave. Det kan eksempelvis være en lækker vinterjakke fra Mos Mosh, et ur, et smykke eller noget helt fjerde – det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Hvordan skal gaverne pakkes ind?

Det første, du skal beslutte dig for, før du går i gang med at lave kalenderen, er, hvordan gaverne skal pakkes ind. Det kan være en fordel at pakke dem ind som almindelige gaver i en kurv, hvis du vil være sikker på, at de rent faktisk kan være der.

Det kræver naturligvis lidt mere af dig, når hver gave skal pakkes ind, i stedet for blot at blive gemt bag en låge i en julekalender. Dog er det ofte en nemmere løsning, end hvis du forsøger at lave en traditionel lågekalender, da det er vanskeligt at få gaverne til at passe ind her.