Glad kvinde med ring på fingeren

Put nogle flotte stack rings i hendes pakkekalender

Når du skal lave en pakkekalender, behøver det hele ikke at være små, ligegyldige pakker eller forkælelse. Det må gerne udgøre en størstedel af pakkekalenderens indhold, men sørg for også at putte nogle gaver i kalenderen, som hun rent faktisk bliver glad for.

En pakkekalender er en god idé, hvis du vil overraske din kæreste. Selve pakkens indhold er naturligvis vigtigt, men det, der er mest væsentligt, er, at du viser hende, at du rent faktisk har investeret den tid, det kræver, i at lave en pakkekalender.

En pakkekalender består af mange forskellige gaver

Der er mange forskellige gaver, som egner sig til en pakkekalender, men det bør først og fremmest være mindre gaver, som ikke vælter budgettet. De fleste låger bør indeholde en lille sjov ting, som gør dagen en smule bedre.

Du bør dog også sørge for at investere i nogle lidt større gaver, som rent faktisk har en værdi. Det kan eksempelvis være i de låger, der skal åbnes, når det er advent – eller hvis mandagen lige skal forsødes en smule.

Overvej disse gaver i din pakkekalender

Selvom de fleste gaver skal udgøres af små genstande, som måske ikke har den største værdi, så kan du med fordel vælge 3-4 større gaver. Det kan eksempelvis være stack rings, som er flere ringe, der passer sammen.

Gem én i lågerne, som skal åbnes til advent, hvis du vil gøre noget ekstra ud af det. Det vil helt sikkert være en overraskelse – og særligt, når hun opdager, at der ikke bare er én, men hele fire ringe i samme pakkekalender.

Du kan også købe andre smykker, en god bog eller lignende, hvis du vil gøre hende glad og overraske hende. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, men når du alligevel bruger tid på at lave en pakkekalender, så kan du lige så godt også investere i nogle ordentlige gaver.

Forkælelsesgaver forsøder hverdagen

En pakkekalender kan lidt ses som en chokoladekalender, hvis formål er at forsøde hverdagen, imens vi venter på, at det bliver jul. Derfor kan du med fordel putte nogle chokolader, tebreve, lakridser og andet lækkert i lågerne, så din kæreste får en lidt bedre dag.

Der skal være lidt til den søde tand i juletiden, men det er vigtigt, at du kombinerer gaverne, så alle de søde sager ikke ligger i forlængelse af hinanden. Der må gerne være noget variation i en pakkekalender, så den bliver ved med at overraske.

Find flere ideer til hendes pakkekalender lige her.